Länkar

Här samlar vi länkar till andra bra sajter på nätet. Ofta har vi ju med länkar i de olika blogginläggen, men här hamnar de som kanske inte nödvändigtvis rör ett specifikt inlägg men som ändå är värda att nämnas. Listan kommer att fyllas på allt eftersom.

30årspresent.se
Om någon i din närhet fyller 30 år är detta sajten för dig. Här finns massor med bra tips på vad man kan köpa i 30 års present. Just att hitta presenter är något många tycker är svårt, så förhoppningsvis kan man få några bra idéer här.

60-årspresent.se
Även här är det fokus på presenter när någon fyller jämnt, men då för en något äldre målgrupp. Här finner du tips på bra 60 års presenter till nära & kära som de garanterat kommer att uppskatta.

wwf.se
Världsnaturfonden (WWF) arbetar för att skydda naturen och bevara arter från utrotning. Organisationen arbetar för att främja hållbar utveckling och skydda viktiga ekosystem, som regnskogar, hav och vatten. Genom att skänka pengar till WWF bidrar man till att skydda världens mest hotade djur och växter.

Amnestys arbete handlar främst om mänskliga rättigheter, de arbetar för att förbättra livsvillkoren för människor som utsätts för förföljelse och förtryck runt om i världen. Amnesty genomför bland annat kampanjer och undersökningar för att utveckla och främja mänskliga rättigheter. Genom att skänka pengar till Amnesty bidrar man till att stödja deras arbete för att förbättra människors livssituation.

Trine.com
Svenska Trine gör det möjligt för företag som sysslar med solceller i framförallt Afrika att låna pengar genom crowdfunding. Som investerare lånar man ut en valfri summa pengar för att företaget i fråga ska kunna sälja solceller som ofta ersätter fossil energiproduktion. Man gör en god gärning samtidigt som man får avkastning i form av ränta på sitt lån.